Onze missie: de eer van de worst terugbrengen, het symbool van de Franse gastronomie!
Deze ambachtelijke worst wordt vervaardigd in onze vleeswarenwerkplaats in Laissac, in de Aveyron. Slechts samengesteld uit 3 ingrediënten: varkensvlees, Guérande-zout en Kampot IGP-peper uit Cambodja.
Dit gedroogde vlees blijft 3 maanden op kamertemperatuur goed.
Het zal perfect samengaan met coppa, lonzo, worst, gedroogd rundvlees en hamnoot om u een aperitiefplankje te bieden dat 100% vrij is van nitrieten en conserveermiddelen.
Al onze nitrietvrije vleeswaren zijn gemaakt van zorgvuldig geselecteerde varkens uit de Aveyron.
Herkomst: Laissac, Aveyron
Gewicht: ongeveer 250g
Ingrediënten: Varkensvlees, Guérande-zout, Kampot IGP-peper, natuurlijke darm
Om deze specialiteit te waarderen, giet de inhoud van de doos in een container, dek af en laat op laag vuur sudderen. Vergeet niet af en toe te roeren.
Ongeveer 10 minuten voor een formaat van 1 portie
15 minuten voor een formaat van 2 porties
Vetten: 9,0 g
Waarvan verzadigde vetzuren: 3,9 g
Koolhydraten: 8,7 g
Waarvan suikers: <0,5 g
Vezels: 2,0 g
Eiwitten: 8,4 g
Zout: 0,76 g
De geroosterde gesneden baguettes zullen aan al uw culinaire momenten van de dag voldoen: ontbijt, aperitief, salade, snack... Ze zijn een van de topproducten van Biscotte Roger.
Geroosterde Gesneden Baguettes
Samenstelling: Tarwemeel (tarwe, gluten), zonnebloemolie, mengsel van granen (rogge, gerst, maïs, haver, tarwe, rijst, gierst), invertsuiker, gerstemoutextract, bakkersgist, zout, soja, lijnzaad, emulgator: sojalecithine, antioxidanten: rozemarijnextract, vitamine E
Gemaakt in een atelier dat soja, eieren en zuivelproducten gebruikt
Verpakking: ongeveer 36 geroosterde gesneden baguettes per doos
Netto gewicht: 200g
Voedingskenmerken:
Gemiddelde voedingswaarde per 100g
Energiewaarde: 1624 KJ oftewel 408 Kcal
Vetten: 6.2 g
waarvan verzadigde vetzuren: 0.9 g
Koolhydraten: 72 g
waarvan suikers: 2.8 g
Voedingsvezels: 5.1 g
Eiwitten: 13 g
Zout: 1.7 g
De boerenworst van het Eiland van Schoonheid is gemaakt van varkensvlees dat minimaal 1 maand rijpt. Elke stuk weegt ongeveer 300g en heeft een lengte van 27cm.
Verpakking: doos van 10kg voor ongeveer 33 stuks
Bewaring: maximaal 18°C
Houdbaarheidsdatum: 95 dagen
Varkensworst uit Frankrijk, natuurlijke darmen, zout, peper.
KOKS TIPS:
Kook ze met doperwten, je zult er versteld van staan!
Ik geniet ervan met een Minervois of een Corbières.
Als fan van worst heb ik besloten ze ook in een pot te bereiden.
1 zakje inktvisbuizen, knoflook, ui, vulling (vlees of vis naar keuze), zout, peper, peterselie, tomatensaus, olijfolie, "aioli" en witte wijn.
Wij raden aan om uw inktvisbuizen onder water te ontdooien net voor uw bereiding. Vul de buizen met de vulling naar keuze en sluit het uiteinde van de buis met een tandenstoker.
Fruit de knoflook, ui en peterselie. Voeg de tomatensaus en witte wijn toe. Voeg de gevulde buizen toe en laat 25 tot 35 minuten op laag vuur sudderen. Op het moment van serveren, meng de aioli door de saus. Serveer met pasta of rijst.
Handgemaakt in onze werkplaats in Laissac, in de Aveyron, is deze worst afkomstig van zorgvuldig geselecteerde boerderijen in de Aveyron. Deze worst is een nitrietvrije worst, gemaakt van slechts 3 ingrediënten: vlees, Guérande zout en Kampot IGP peper uit Cambodja.
DLC: 90 dagen
Gewicht: 80g
Herkomst: Laissac, Aveyron